tisdag 13 april 2010

Kanske, kanske inte...

Igår fick jag ont i huvudet i skolan. Innan praktikperioden så hade jag lite lätt spänningshuvudvärk nästan varje eftermiddag. Jag hoppades på att det var stess och inte lamporna i skolan. Igår visade det sig att det var lamporna. Jag är inte alls stressad längre och hade inte det "tufft" i skolan. Det var en slapp dag. Jag har inte haft en stressig LIA och inte en stressig helg. It must be the light!

Problemet igår var att min huvudvärk först försvann på väg till gympan, men återkom på gympan. Sen lagom tills jag kom innanför dörren på kvällen (ca 20.55) så hade jag så ont i huvudet att jag inte kunde ta av mig mina skor. Jag släckte ljuset i hallen, kasade ner med ryggen mot ytterdörren och begravde huvudet i mina händer. Ljud och ljus var mina värsta fiender och i munnen pumpade det saliv, precis så som det gör när man ska spy.

Alla symptom påminner om migränsymptom, så vitt jag vet. Jag har aldrig haft problem med huvudvärk eller migrän innan så jag kan inte så mycket om det eller dess olika nyanser. Fråga mig vad som helst om magkatarr och jag är som wikipedia, men huvudet...i know nothing!

Jag tog en Eox och käkade en knäckemacka med ost (riiiktigt långsamt), sen mådde jag bättre. Jag var slö och rörde mig som i slow motion, det blev med andra ord en tidig kväll. Idag mår jag konstigt, det känns som mitt huvud är klätt i en plasthink och att jag är avskärmad från verkligheten. Om två timmar är jag åter i salen med knasig ljus, och jag kan bara hoppas på att dagen idag inte slutar med huvudkatastrof.

Inga kommentarer: