lördag 28 augusti 2010

Städerska

Att ha städerska är inte en helt dum idé. Det finns inget som gör mig så arg som att städa och det är inget som jag känner suger så mycket tid. Jag jobbar runt 20 timmar i veckan och är i skolan en hel del med. Min enda lediga dag är söndag. Då kan man fråga sig om jag hade kunnat ta en ledig dag till, man MÅSTE ju inte jobba så mycket, då hade jag ju kunnat städa den dagen, helt själv och spara de pengarna.

Men helt ärligt så jobbar jag hellre en dag extra och ger en städperson halva min lön den dagen än att städa en halv dag och sen vara ledig utan betalt. Det är avvägning som bör göras, och har gjorts, och de pengar som läggs på städning ses som en investering i det goda humöret. Sen är det också sjukligt skönt att ha någon som tar saker som; golvbrunnen i duschen, putsar mellan glasen i förnstren och tar bort allt äckel i köksfläkten.

Det är välinvesterade pengar två gånger i månaden och varje städning är betydligt billigare än en utekväll(något min budget inte alls lämnar något utrymme för). Två glada tummar upp =D

2 kommentarer:

Andåååårs sa...

Ha! Du har väl inte varit ute sen franska revolutionen.

Lina... sa...

Det händer att jag är ute...det händer, men jag är cool ändå =D