onsdag 18 augusti 2010

Mentor

Jag har en mentor! Och jag är hur glad som helst för det =D Jag har sedan början av förra läsåret varit på jakt efter en, något vi även uppmuntras att göra av skolan. Men jag har inte hittat någon som passat mig bra. Jag har varit och frågat en innan, men ångrade mig för det var någon jag frågade pga att en lärare rekommenderade honom. Det var inte något jag gjorde för mig själv.

Sen fick Mick en intressant körning (intressant för mig, kanske inte så många andra) på Stena Match Cup. Hon gjorde ett toppenintryck och promotade utbildningen. Hon fick ett kort (vinst!). Sen skickade jag ett vinnande-toppen-jobba på i flera timmar-läsa för alla som är i närheten- e-mail till personen på kortet och han skrev till bara att han skulle känna sig "priviligerad" att vara min mentor.

Jag är så sjukt glad att jag har någon att bolla idéer med, någon som kan både event och segling, någon med 20 ton erfarenhet. Helt underbart! Jag är så nöjd att jag väntade och inte högg en mentor för någon annans skull.

(Pratade med väldens bästa susplutt igår och hon är så sjukt underbar på att vara glad för andra och att utstråla väldens mest positiva attityd, där har nog de flesta, inkl mig, något att lära. Hon fick mig verkligen att känna mig väldigt stolt för vad jag lyckats med. Underbart osjälviskt, sews!)

3 kommentarer:

Andåårs sa...

Härligt att det gick vägen!

Lina... sa...

I know!!!

susanna sa...

Vad fint sagt lina jag blev lite rörd i ögat :)!!