lördag 20 februari 2010

Ropen ska skalla, partyfredag åt alla!

Idag har jag åkt buss. Kl 9 hoppade vi på bussen och klockan 17 var vi klara med dagen. Vi, är jag och delar av min klass. Varför, är att vi har blivit anlitade som klass av sundspärlan i Helsingborg att hjälpa dem att marknadsföra sina partyfredagar.

Vi har varit klädda i värsta 80-tals outfitsen, och skuttat av vår buss i; Landskrona, Rydebäck, Bjuv, Åstorp, Ängelholm och på Väla. Vi har delat ut gratisbiljetter till en fredag med pudelrock på Sundspärlan. Vi har bjudit på karameller, salta pinnar och chips. Vi har bett folk att fylla i enkäter och vi har även delat ut flyers. Vart än vi gått så har vår starkaste klassmedlem burit runt på en stor cd-spelare där vi har spelat glad 80-talsmusik. Se själva...

Kvällen fortsatte med att jag fick vara röst åt en rumpa som ska visas på svtplay. Skojar inte. Mannens bästa homeboy (i värsta bromance andan) har blivit anlitad av svt att göra en serie korta videobloggsavsnitt. Dessa ska busa lite med överskattade bloggar såsom exempelvis, tjejen i videobloggen som bara säger; Mmm, ehh och mhm!
Jag ska vara röst åt en av de talande rumporna. Hur knasigt är inte det?!

Jag lovar att länka så fort dessa korta avsnitt läggs ut. Men just nu är jag hur trött som helst, och klockan är bara (lite pinsamt) 22.00 och jag är fallfärdig. 80-talet och rumporna har tagit knäcken på mig idag.

Sov gott

Inga kommentarer: